Jobpower

Tjänster

Smidig totalentreprenad

För att göra det lättare för er så erbjuder vi totalentreprenad när vi bygger hus. Det innebär att vi använder oss av vårt breda kontaktnät av konsulter, arkitekter, byggentreprenörer, hantverkare m.m. Så istället för att skriva avtal med varje underleverantör så behöver ni bara skriva avtal med oss, och på så sätt kan vi erbjuda er en trygghet som annars inte är möjlig. Det blir både mer kostnadseffektivt men framför allt så besparar det tid för er eftersom ni inte behöver vända er till flera olika företag.

Våra samarbetspartners är noga utvalda och har stor erfarenhet av projektledning, kvalitetstänkande och att alltid sätta kunden i centrum.

Projektering

Första steget i ett husbygge är att ni får sitta ner med en säljare och diskutera era visioner och önskemål om er nya bostad. Där kommer ni fram till vilken typ av hus ni vill ha, hur det ska se ut och hur det ska vara utformat. Efteråt skissar arkitekten upp huset och när ni är nöjda så börjar våra konsulter, hantverkare, byggarbetare och byggentreprenörer igång arbete med att bygga huset.Våra samarbetspartners är noga utvalda och har stor erfarenhet av projektledning, kvalitetstänkande och att alltid sätta kunden i centrum.

Konsultering

Innan projektet dras igång så får du sitta ner med en arkitekt som hjälper dig utforma huset, när ritningarna är klara, bygglovet är utfodrat och vi har kommit överens om ett avtal så kan husbygget börja.

 

Under hela projektets gång kommer det finnas konsulter som hjälper er att ta bra beslut och får jobbet gjort. Tillsammans med en projektledare så förs projektet vidare, projektledaren ser också till att allt görs i tid och håller budgeten. Han har en översikt på de som arbetar med just ert hus och vet vilka arbetsroller som behöver anlitas till projektet för att få det att gå framåt.