FASTIGHETSRENOVERING

Vi erbjuder er fastighetsrenoveringar på hus, lägenheter andra byggnader. Genom vår specialkompetens och långa erfarenhet inom till- och ombyggnationer, som externa och interna renoveringar m.m. För oss är det viktigt med en god kommunikation så att er renovering ska bli så effektiv och tidsbesparande som möjligt.

Genom våra goda samarbeten med certifierade underleverantörer i byggbranschen erbjuder vi er totalentreprenad och kan på så sätt öka effektiviteten samtidigt som du får hög kvalitet på din renovering. Våra tjänster och produkter håller alltid hög kvalitet och är behovsanpassade, allt för att de ska passa just er och era önskemål.

 

EXTERNA

Sveriges klimat påverkar inte bara kollektivtrafik och många människors humör. Det sliter även på våra byggnader, så att fasaderna behöver slipas och repareras och taken läggas om.

Vi erbjuder ert hus en ny skepnad, oavsett vad för renovering ert hus behöver. Vi samlar ihop några av Sveriges skarpaste hantverkare, glasmätare och takläggare som förbättrar ert hus standard och eliminerar de problem som åren av vinter, kyla och fukt skapar. Kontakta oss så tar vi en titt på ert hus, beräknar vad som behöver göras och får det gjort så effektivt som möjligt.

 

INTERNA

När det kommer till renovering inuti ett hus, lägenhet eller annan fastighet så kan vi hjälpa er med det mesta. Våra tjänster inkluderar badrumsrenoveringar såsom vattenskador och kakelarbete. Även köksrenoveringar och ombyggnationer, väggar och golvläggningar.

För att ni ska få så effektiv och bra service som möjligt så har vi goda samarbeten med kvalificerade arbetsledare, glasmätare, golvläggare, byggnadsarbetare, elektriker m.m. Vilket innebär att oavsett om ni vill ha både golv och badrum inredda så kan detta göras genom samma företag. Självklart håller våra samarbetspartners samma höga kvalitet som oss och har fokus på era önskemål och behov.